BIO hovězí RUMP STEAK
Detailní popis produktu
Nachází se v horní části zadního hovězího masa v místě, které zvíře téměř nenamáhá. Díky tomu se vyznačuje jemným svalovým vláknem, které je protkané tenkými tukovými žilkami. Maso je libové, a proto je vhodné pro jakoukoliv tepelnou úpravu.
🔥 Tip: Nejlepší je připravit ho medium-rare, aby si zachoval svou šťavnatost!
- 100% BIO kvalita
- Přirozené zrání pro dokonalou křehkost
- Bez hormonů a antibiotik
Upozornění: Vzhledem k přirozeným vlastnostem masa se jeho hmotnost může mírně lišit od uvedené. Cena zůstává pevně stanovená podle objednávky v e-shopu. Děkujeme za pochopení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.