Telecí krk bez kosti

480 Kč / ks 428,57 Kč bez DPH
Skladem
Varianta
Můžeme doručit do:
4.4.2025
Možnosti doručení

Lehce prorostlejší maso s výraznějšími vlákny. Má silnou, ale zároveň jemnou, telecí chuť. Je ideální pro pomalou tepelnou úpravu, jako je dušení či pečení. Vynikající je ale také připravený jako guláš či telecí roláda, nebo namletý do burgerů.

  • Mladé telecí maso z české farmy
  • V kuchyňské úpravě (bez okrajování)
  • V balení 1 kg

 

Úprava telecího krku chce svůj čas. Během dostatečně dlouhé přípravy se pojivové tkáně v masu rozpadají, což dělá z telecího krku měkké, šťavnaté a velmi chutné maso.

Telecí krk je často využíván v tradičních pokrmech, jako jsou ragú, guláše nebo dušené maso s omáčkou.
Z nutričního hlediska je telecí krk bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerálů, zejména železa a zinku.
Při nákupu telecího krku byste měli hledat maso s jasnou růžovou barvou a viditelnými vrstvami tuku. Je důležité dbát na svěžest a kvalitu produktu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lehce prorostlejší maso s výraznějšími vlákny. Má silnou, ale zároveň jemnou, telecí chuť. Je ideální pro pomalou tepelnou úpravu, jako je dušení či pečení. Vynikající je ale také připravený jako guláš či telecí roláda, nebo namletý do burgerů.

Mladé telecí maso z české farmy
V kuchyňské úpravě (bez okrajování)
V balení 1 kg

Upozornění: Vzhledem k přirozeným vlastnostem masa se jeho hmotnost může mírně lišit od uvedené. Cena zůstává pevně stanovená podle objednávky v e-shopu. Děkujeme za pochopení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola